• Schedule for Mr. Barnett’s Class

    2019-2020

     

    Monday

    Tuesday

    Wednesday

    Thursday

    Friday

    8:40-8:50

    10 Min.

    Morning Work

    Morning Work

    Morning Work

    Morning Work

    Morning Work

    8:50-9:35

    45 Min.

    Timed Test

    Addition

    Go Over HW

    Timed Test Subtraction

    Go Over HW

    Timed Test

    Multiplication

    Go Over HW

    Timed Test

    Division

    Go Over HW

    Timed Tests

    Mixed

    Go Over HW

    9:35-10:50

    75 Min.

    Math

    Math

    Math

    Math

    Math

    10:50-11:30

    30 Min.

    BLOCK (P.E., General Music, Band, Orchestra)

    11:30-12:00

    40 Min.

    Science/S.S

    Science/S.S

    Science/S.S

    Science/S.S

    Science/S.S

    12:00-12:40

    40 Min.

     

    RECESS & LUNCH (Team meeting on Thursdays in Chase’s room.)

     

    12:40-1:00

    20 Min.

    A.R. SILENT READING/READ ALOUD

    1:00-1:30

    30 Min.

    Spalding

    Spalding

    Spalding

    Spalding

    Spalding

    1:30-2:00

    30 Min.

    Grammar/Writing

    Grammar/Writing

    Grammar/Writing

    Grammar/Writing

    Grammar/Writing

    2:00-3:00

    60 Min.

    Reading

    Reading

    Reading

    Reading

    Reading

    3:00-3:10

    10 Min.

    Agendas/Clean-up

    Agendas/Clean-up

    Agendas/Clean-up

    Agendas/Clean-up

    Agendas/Clean-up

    3:10

    DISMISSAL

    Specials

    Day 6: Technology 10:15-11:00/Day 3: Media 10:20-10:50