• Schedule for Mrs. Sterling’s Class

    2018-2019

     

     

    Monday

    Tuesday

    Wednesday

    Thursday

    Friday

    8:40-8:50

    10 Min.

    Morning Work

    Morning Work

    Morning Work

    Morning Work

    Morning Work

    8:50-9:35

    45 Min.

    Timed Test

    Addition

    Go Over HW

    Timed Test Subtraction

    Go Over HW

    Timed Test

    Multiplication

    Go Over HW

    Timed Test

    Division

    Go Over HW

    Timed Tests

    Mixed

    Go Over HW

    9:35-10:50

    75 Min.

    Math

    Math

    Math

    Math

    Math

    10:50-11:20

    30 Min.

    BLOCK (P.E., General Music, Band, Orchestra)

    11:20-12:00

    40 Min.

    WIN (What I Need)

    WIN

    WIN

    WIN

    Testing

    12:00-12:40

    40 Min.

     

    RECESS & LUNCH (Team meeting on Thursdays in Chase’s room.)

     

    12:40-1:00

    20 Min.

    Spalding

    Spalding

    Spalding

    Spalding

    Spalding

    1:00-1:30

    30 Min.

    Grammar/Writing

    Grammar/Writing

    Grammar/Writing

    Grammar/Writing

    Grammar/Writing

    1:30-2:30

    60 Min.

    Reading

    Reading

    Reading

    Reading

    Reading

    2:30-3:00

    30 Min.

    Social Studies/Science

    Pay-It-Forward Friday

    3:00-3:10

    10 Min.

    Agendas/Clean-up

    Agendas/Clean-up

    Agendas/Clean-up

    Agendas/Clean-up

    Agendas/Clean-up

    3:10

    DISMISSAL

    Specials

    Day 5: Tech Lab 12:45-1:30/Day 4: Library 11:25-11:55